艰苦朴素抽雪茄 上海老码头帕特加斯898品鉴会
16回复

帕特加斯898

比较青涩,传统的木香掺合着胡椒味,一路辣辣的,中段开始出现奶香,后端辣的味道加速,氨水味也渐渐浮上来,还带有咖啡味。

如果喜欢重口味雪茄的估计会喜欢这一款。

但是对胖子来说,一般般啦~~

附上图~~
















这个天在房顶上其实不是这么的热的。夜晚凉风习习的,挺舒服的。


啊哈哈哈 每次看见陆家嘴钢铁厨房三件套——钢铁天启开瓶器、尖锋战将注射器和摩天狂徒打蛋器,我就老嗨森了,这设计师是有多么的爱厨房啊!!!或者说这三个设计师一个酒鬼、一个医生、一个是厨娘。

898好么?。。。。个人感觉一般,特别是新茄

devilangel 发表于 2014-8-11 16:25


啊哈哈哈 每次看见陆家嘴钢铁厨房三件套——钢铁天启开瓶器、尖锋战将注射器和摩天狂徒打蛋器,我就老嗨森 ...
说的好,其实就是如此!

天蝎公子 发表于 2014-8-11 23:12


898好么?。。。。个人感觉一般,特别是新茄
很一般。我觉得要放蛮久的,要不然只有中下的感觉。

味道有点帕特加斯总统或者长丘中后段的味道。个人不喜欢。

Michael 发表于 2014-8-12 00:24


很一般。我觉得要放蛮久的,要不然只有中下的感觉。

味道有点帕特加斯总统或者长丘中后段的味道。个人不 ...
大部分得898还堵。。。。。新货没必要搞这个

天蝎公子 发表于 2014-8-12 14:29


大部分得898还堵。。。。。新货没必要搞这个
大部分是指老的898吧。新货这个肯定不好的。青涩的一塌糊涂。

天蝎您这里可是有很多好茄啊,什么时候写写品吸帖,开开眼界~

Michael 发表于 2014-8-12 16:58


大部分是指老的898吧。新货这个肯定不好的。青涩的一塌糊涂。

天蝎您这里可是有很多好茄啊,什么时候写 ...
我抽得太少,哈哈,快一个月没抽了。。。。。

胖兄好潇洒。

人生短暂,开心就好~

天蝎公子 发表于 2014-8-13 15:05


我抽得太少,哈哈,快一个月没抽了。。。。。
哈哈,说明你闲暇的时间少啊

Michael 发表于 2014-8-14 09:12


哈哈,说明你闲暇的时间少啊
不是啦,是没什么烟瘾。。。。。;P

天蝎公子 发表于 2014-8-14 11:51


不是啦,是没什么烟瘾。。。。。
哈哈~~

只想说,兄弟有机会试试00年前的898,会完全颠覆你对898的认知;

守望 发表于 2014-8-15 21:52


只想说,兄弟有机会试试00年前的898,会完全颠覆你对898的认知;
哎,说明我还是太年轻了,需要更加长久的时间考验。

我在别的网站上也曾看到过对898的好评,但是我还是以自己体验的为准。

Mat och VinI slutet av juli plöjdes 3 miljoner skånska salladshuvuden tillbaka ner i en. Flera visar intresseI Säffle är som sagt Somas först bland företagen,parajumper kodiak, men vi vet att det finns intresse även hos andra,parajumper jacka, bland annat vissa större affärer. Den signalerar kamp mot överheten,parajumpers jackor, javisst, men kan användas av väldigt disparata grupper. Det var stort uppslaget och visade att han i dag är en levande klassiker, av kanske samma dignitet som en gång Maksim Gorkij. Liksom det är leda mer än något annat som driver honom att ständigt ragga kvinnor,parajumper, liksom det är kvinnornas leda som gör att hans slentrianmässiga förförelsefraser till slut går hem.
Och inte minst den kvinnliga publiken älskar honom. När segraren i "The Consummation" åker på sin triumf genom staden,parajumpers online, tänker Cole uppenbarligen på generalen Andrew Jackson, som blev president 1829 och företrädde ett annat USA än det som Cole såg som sitt land. Hur som helst, efter mycket möda,parajumpers outlet, pyssel,parajumpers jacka rea, bök och vakande hade vi åtta liter 95-procentig sprit var. ller rummet varmtGlas är ett byggmaterial som på senare år blivit allt populärare,parajumpers jacka rea, även i bostadshus. Oxrulladerna möra utan att bli torra.
På morgonen var 900 hushåll i Orust,parajumpers outlet, 1700 hushåll i Kungsbacka och 250 hushåll Stenungsund utan el. Ett nytt sekel var inne,parajumpers rea, det katastrofiska 1900-talets. Mange Schmidt, Wille Crafoord och Sofia Talvik: Flyter (M:s officiella låt)"Klinga sitt plong" rimmas med "tvingande tvång" - nog borde man väl kunna kräva att en så karriärs- och namnmässigt stark trio skulle hosta upp en vassare text. Med klingdikt och glasharpaNordiska musikdagar är en ärevördig institution som hela tiden måste förnya sig: ingen musik får vara äldre än tio år. Och hela tiden mal rösterna,parajumper, de tillhör alla och ingen, ett odefinierat "vi" som byter skepnad allt efter behov och som babblar,parajumpers outlet, snackar,http://www.anaklein.com.br/anak.asp?id=parajumpers-right-hand-2010-utlopp-forsaljning-man-kanada-brun-0, rappar,parajumper jacka, rimmar och sjunger.
Parallellt med läkarmottagningen driver makarna bruksverksamhet i företaget Kockahemmet Isaksson AB. - Det en typ av artighetsvisit och ett tillf att tr Troligen ett ganska kort m s H Lind,parajumper kodiak, presschef p n till TT. - Det ska bli kul att få så mycket tid till att skriva och utvecklas musikaliskt,parajumpers long bear, men nästa år bär det nog av till ett fjärran land igen. Det mest akuta är att läraryrket inte lockar toppkrafterna bland studenterna, utan i bästa fall medelmåttorna. Många ar rapporterar rekordresultat och särskilt i de stora regionstäderna tycks tryckpressen fortfarande fungera som en sedelpress.
Jämfört med tidigare S80 är det en kraftig prishöjning. Här finns ett mörker och ett allvar,parajumper, en närmast förkrossande tyngd som får merparten av den skandinaviska samtidsprosan att framstå som ytligt tingeltangel. Reynolds tycks ha en omstörtande tes: när popmusikens stas inleds och dess futurism börjar bli nostalgisk verkar det ske i proportion till samhällets successiva inrättning under en nyliberal ordning,parajumpers sale, där bristen på ideologiska alternativ till individualismen blir uttömda. "Jag skäms över att USA inte tar större ansvar för de irakiska flyktingarna", sa Barack Obama som berömde Sverige. På vinsidan kan man dock göra fynd.
Boende i socialt utsatta områden måste ges framtidshopp,parajumpers rea, den personliga utvecklingskraften måste tas tillvara. Pjäsen handlar ju om offer men också om att bära andras lidanden och/eller om beläten och ansvar. Och eftersom en majoritet av den berörda personalen inte tänker flytta med,parajumpers, uppstår plötsligt en unik möjlighet att rationalisera dessa myndigheter. Dock uppmanar de i samma vägledning till individualiserade kostråd som tar stöd i patientens egna önskemål. Benny Fredriksson avböjer att kommentera den kritiken.