看重一块表,2年飙升了2倍。。。
15回复

这块表名为“蓝色精灵”设计者为日本油画家川岛秀明。
2012年售价510元,现在这个价觉得入手不划算了。。。

大家顶啊,这么好的帖子,楼主辛苦了












四川之窗
www.scwin.cn
南京热线
www.njvnet.com
海南之窗
www.hnwin.cn

这个看的瘆的慌

这个表有什么特别吗?看面盘不怎么舒服

danielzhang 发表于 2014-6-22 22:52


这个表有什么特别吗?看面盘不怎么舒服

功能上并无特别,表盘是川岛秀明的作品之一。川岛秀明师从奈良美智,是日本目前潜力很大的艺术家。

cai58345 发表于 2014-6-22 23:14


功能上并无特别,表盘是川岛秀明的作品之一。川岛秀明师从奈良美智,是日本目前潜力很大的艺术家。 ...
有点阴森森的,太秀气 无爱

撩动我心 发表于 2014-6-24 10:26


有点阴森森的,太秀气 无爱
好吧,既然大家都说不好
我也就不收了 哈哈

cai58345 发表于 2014-6-24 10:35


好吧,既然大家都说不好
我也就不收了 哈哈
你还真随波逐流啊~

Iedereen viel over haar en het programma heen toen bleek dat ze in een pornofilm gespeeld had. Of een gewone maaltijd waarin je vis en spinazie combineert. Er wonen ruim zestig keer zoveel Pekinezen als in de buitenwijken. Door het winterse weer zijn al zeker honderd vluchten geschrapt. Dat de band niet vies is van zelfspot bleek uit de titel van het laatst verschenen album,solar light tubes, In Search Of The Fourth Chord.
Ook het feit dat ze hun eigen werkzaamheden niet zelf kunnen plannen of indelen is vaak gehoorde oorzaak. " „En dit jaar kon ik onverdeeld genieten,indoor solar lights, want voor het eerst sinds tijden hoefde ik in mijn vakantie niet terug naar Nederland voor opnames. Dat kan niet gezond zijn lijkt me Het is een typisch vrouwenprobleem. MijnBedrijf van De Telegraaf voor ondernemers in het mkb Duurzame ZakenEen te warme of te koude werkplek is vervelend. SBS scoort met haar talentenjacht Popstars ook goed.
Het gaat om rond de 1000 klanten van Coutts Bank,patio solar lights, een onderdeel van Royal Bank of Scotland,patio umbrella with solar lights, meldde Duitse media zaterdag. De ultragoedkope winkelketen Action verkoopt ineens tot mijn verbazing een reeks schaalmodellen (1:43) van een mij tot nu toe onbekende fabrikant; Rastar. Nadat eerst de problemen in de motoren werden opgelost trok men stukje bij beter de stekker uit Panhard en verdween dat roemruchte automerk uit de catalogi. Een burger die een dakkapel wil plaatsen heeft meer uit te leggen dan een leek die een verslavingsinstelling wil beginnen,outdoor solar lights, zo schrijft de krant. De 33-jarige acteur is vooral bekend van de tv-serie The Tudors.
"Als schrijver lap ik geschreven en ongeschreven wetten het liefst aan mijn laars. Ik heb het hier niet over de mensen die met hoge snelheid langs de file racen-wat dus niet kan als iedereen de "officiele" bovenbeschreven methode volgt-en dan zich er met rare fratsen in de file wringen. "Vind jij dit kwalijke zaken of proberen deze moeders slechts goed voor hun kinderen te zorgen? De soundtrack bevat ook nummers van onder andere Miss Montreal,solar light bulb, Is Ook Schitterend! Ik heb zoiets van: Kom maar kijken hoe ik het doe,solar light, en beoordeel me dan,solar light tubes, als je dat zo nodig wilt doen.
Ik check m'n berichten zeer regelmatig en soms zelfs m'n map 'overigen' dus ik weet dat 'ie dat nog niet heeft gedaan. Zoals altijd bij bacalhau moet je begin de vis te ontzouten. Voor FC Emmen en SC Veendam dreigt zelfs een faillissement. De lijst met producten van Samsung die afgeleid zouden zijn van de iPad en de iPhone is daarom nu door Apple met veertien stuks uitgebreid,solar lights garden, zo stelt Mueller. Films VolkskrantBalans tussen te veel en te weinig prijs geven,mini solar lights, is soms zoek.
Het gaat om twee stellen van in de vijftig. Actrice Carice van Houten eindigt met 14% van de stemmen op de tweede plaats,outdoor solar lighting, direct gevolgd door presentatrice Sylvie van der Vaart (11%). Ook in die men uitzendt op de radio of die men gewoon thuis in de platenkast heeft staan hoor je Nederlands. 'Dan wordt zijn vrouw geroemd: 'Jou zag ik op school tussen je vriendinnen staan. Maar kinderen die opgroeien in armoede en onvoldoende gezonde voeding binnenkrijgen,solar light bulb, ondervinden daar de rest van hun leven de gevolgen van'',solar lights outdoors, aldus Karabulut.

这块表我很喜欢,我觉得这块蓝色与另一块粉色的是2012年swatch发行的最好的一对表,没有之一。现在倒是也没有,但以后必入!只是时间问题。Hideaki Kawashima的作品有着阴郁的基调,恰恰是能够溶入swatch对艺术多元化的追求中的新鲜血液。而且结合了swatch的设计,采用蓝与萤粉作为面孔的外壳,其实排除了他作品中一贯的灰暗,保留着执念与自恋。值得一提的,swatch官网出现了一则乌龙,查看这一对表的时候,会出现1997年的GR133, Tokyo Manga,在那块表的页面上出现的是Hideaki Kawashima的介绍,说明是同一人设计的。但其实Tokyo Manga的设计师是Hideki Nakazawa,这明显是两个人不同风格的作品。


waitamo 发表于 2014-11-26 12:03


这块表我很喜欢,我觉得这块蓝色与另一块粉色的是2012年swatch发行的最好的一对表,没有之一。现在倒是也没 ...
兄弟博闻多才啊,在swatch历年的款式中,如果让你选择5枚最值得入手的表?分别是哪款?原因是什么?

这个问题挺难回答。每年要选5款,对于我来说完全不够,每年30款表或许可以得到满足。下个月开始准备在这儿较细地与大家分享我与swatch的故事及见闻。

waitamo 发表于 2014-11-26 17:58


这个问题挺难回答。每年要选5款,对于我来说完全不够,每年30款表或许可以得到满足。下个月开始准备在这儿 ...
呵呵,期待。
希望看到兄弟的筛选标准,供大家参考。

waitamo 发表于 2014-11-26 17:58


这个问题挺难回答。每年要选5款,对于我来说完全不够,每年30款表或许可以得到满足。下个月开始准备在这儿 ...
我噻,要中毒~~

搬小板凳围观