Pre-SIHH 2014: Jaeger-LeCoultre
13回复

Pre-SIHH 2014: Introducing the Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Minute Repeater Flying Tourbillon 。The Master Ultra Thin Minute Repeater Flying Tourbillon has a 41 mm white gold case and is limited to 75 pieces. The retail price before taxes will be €294,000, equivalent to about US$402,000 or 509,000 Singapore dollars.

未曾见过实物,请教主席,声音可好?

小狗狗 发表于 2014-3-30 08:58

未曾见过实物,请教主席,声音可好?
主席的声音不错,但我没听过他唱歌,所以不好说

MrC 发表于 2014-3-30 10:31

观点我很赞同!

文字补充哈哈

多谢胖爷捧场~~

我可以说,我才192斤,你可能认错人了么

游园三梦 发表于 2014-3-31 22:44

我可以说,我才192斤,你可能认错人了么
是小的不是。。。梦爷见谅。。。

小狗狗 发表于 2014-4-1 08:35

是小的不是。。。梦爷见谅。。。
狗版:lol看来可能真认错人了

MrC 发表于 2014-3-30 10:31

;P太会聊天了

您的头像呢?

现在有了嘛?:lol

这只表太高大上了