双追飞计Patrouille Suisse限量版
14回复

双追针飞计Patrouille Suisse瑞士特技飞行队限量版250只,这是第三次为这飞行队发型。


2011年推出过一只带红针的飞计,1994年推出过一只带LOGO的马克12




这次IW3778追针飞计,表径46mm;厚度:17.6mm;防水:60米;机芯:Cal.79230;表壳:精钢;表盘:烟灰;表带:凯夫拉;表扣:折叠扣



实物图及佩戴上手图:



這只手我也認識的哦 :)

实物感觉盘面有点挤。

这款是SW的机芯?

我可以说94年的更好看吗

不是,eta7750加万国自己的专利追针模组

danielzhang 发表于 2014-6-26 12:31


我可以说94年的更好看吗
您老总是特立独行

先科普一下:瑞士空军成立100周年以及“瑞士巡逻兵”特技飞行表演队(Patrouille Suisse)成立50周年,(创立于1964年),这支由专业空军飞行员组成的特技飞行表演队名声显赫。
是全球众多杰出的飞行队之一,除了瑞士空军“瑞士巡逻兵”(Patrouille Suisse)特技飞行表演队外,还有蜚声国际的意大利空军“三色箭” "Frecce Tricolori"和法国空军“法兰西巡逻兵”(Patrouille de France)。

八卦一下:
成立于1984年的钟表品牌百年灵号称以飞行员腕表为重点,据报道他们和世界顶级飞行队有深厚友谊,多次给其发型纪念版、周年版、限量版。当然他们也为上述3家特技飞行表演队发型过限量飞行腕表。
一般来说,行业内很少有同一个项目与多家品牌合作的案例。不知道百年灵看到有何感想。也许只能是“呵呵”了。


附件:百年灵为这三家世界顶级飞行队发型的纪念版,大家觉得哪一个更出彩呢?




只从图片角度看,IW3778这只最喜欢!

然而出彩还是第三只百年灵。

Die leidden tot veel onrust en onzekerheden. De club van Van Lienden zal ook proberen verkiezingsprogramma's te be de Raad van Toezicht van de G500 zitten grote namen als Herman Wijffels (SER), Paul Schnabel (SCP),slippers dames,, Lex Hoogduin (oud-DNB) en Pieter Winsemius (oud-VVD-minister). Kourtney Kardashian niet van haar manGirgenti en Kardashian werkten in 2008 samen voor een fotoshoot voor 944 Magazine. Dat koste aan 10 mensen het leven,dames slippers, nog eens 43 raakten gewond. Intussen kan Marijke niet meer om mij heen.
Zij hebben wel acts waar ze veel geld en tijd in stoppen,slippers,solar lights for yard 41252, daar kunnen wij een voorbeeld aan nemen. Anders dan wat sommigen mensen graag denken,slippers pimpen, is het niet zo dat bepaalde individuen binnen de partij de dienst uitmaken. zit ook zijn achterneef,gezondheidsslippers, miljonair John Wolbers,dames slippers, nog altijd achter slot en grendel. Als je er een eind aan maakt,badslippers, als de situatie hopeloos lijkt weet je nooit of er daarna nog een leuk levenshoofdstuk komt. Veertig meter verderop stond iedereen te dansen en hadden ze niet in de gaten wat gebeurd was.
M vriendin heeft net Doutzen ontmoet en dat was gewoon gezellig. Het is toch te gek voor woorden dat ik slapeloze nachten heb omdat ik nu te veel verdien? ""Haha,slippers dames, nee dat lukte niet,dames slippers,solar light 99293, ze zat aan de lijn. Het antwoord van Oostindie is dubbelzinnig: Ja,flip flop slippers, deze groepen konden gemakkelijker hun weg vinden in Nederland,dames slippers, ook al omdat het merendeel van christelijke huize was,flip flop slippers, en geen geloofsbarrières hoefde te overwinnen. 000 buitenlandse studenten het Mekka voor de studenten van deze EU-beurs.
Zij moesten ook aangeven welke viool zij het eerst en welke zij het laatst mee naar huis zouden nemen om erop te spelen. Het valt wel op dat vooral oudere vrouwen geïnteresseerd zijn in de tepeltrend. Je kunt straks dus niet alleen geen nieuwe spaarhypotheek of bankspaarhypotheek meer afsluiten,badslippers dames, maar ook niet meer extra storten in/op een polis of bankspaarrekening die je al hebt. Deze tocht is beslist de moeite waard. Toen ze in 2000 een artikel schreef over moderne heksen werd ze gegrepen door het fenomeen.
Zij stelen de geest van de overledene en doen zijn lichaam herleven als een rolang,flip flop slippers, een levend lijk. De Rijksvoorlichtingsdienst kondigde Koningsdag agavond aan,slippers kopen, kort nadat koningin Beatrix had gemeld afstand te doen van de troon. "De 58-jarige Sturkenboom heeft afgelopen dagen al een aantal gesprekken gevoerd met Louis van Gaal,outside solar lights 21087,goedkope slippers, die pas juli volgend jaar de functie van algemeen directeur bij Ajax kan vervullen omdat hij tot die tijd formeel nog onder contract staat bij Bayern München,slippers, zijn laatste club als trainer/coach. En mijn kids (6 en 9) weten ook heel goed dat je van roken dood kunt gaan. Deze plug-in voor Wordpress is zo handig dat hij standaard wordt meegeleverd wanneer je Wordpress download.
De bij de school horende gymzaal wordt afgebroken. Een voorstel zou kunnen zijn: 80 procent zeker (beleggen in vastrentende fondsen en Nederlandse Staatsleningen) en 20 procent onzeker (beleggen in eersteklas aandelen met een stabiel dividendrendement). Natuurlijk is het makkelijk omde woorden en te gebruiken alleen het zegt zo weinig over hoe het bier daadwerkelijk smaakt. Probeer dat maar eens na te doen met een kookwekker, een digitale thermometer,slippers online, een slagroomspuit,badslippers, een snelkookpan en een staafmixer,http://www.vildtalarmen.dk/vild.asp?id=slippers-man-korting-mannen-verkoop-winkel-verkoop-4, de enige apparaten die Blumenthal zich toestaat in zijn thuiskeuken. ) vlakbij Hengelo het Afrika Festival plaats!

Dennenappels en naalden als onder Bertrand gaf de tip om veel snelheid te houden om op deze manier de kale stukken te overbruggen. In de wetenschap dat Schalke nog een doelpunt nodig had,solar lights garden 163987,gezondheidsslippers,goedkope slippers 111510, bleef de ploeg vol in de aanval. Hij zegt dat mensen die regelmatig onveilige seks hebben in een betere mentale staat zijn dan hen die de moeite nemen een condoom te gebruiken. De folky slowcore van de Groningers is even mooi als eenvoudig,slippers online, en bouwt een eigen rustgevend landschap om in weg te dromen. Mocht het inderdaad tot een zorgakkoord komen,slippers, dan kan Dijsselbloem dat nog meesturen met de Nederlandse begroting die op 30 april op het bureau van de Europese Commissie moet liggen.
„Roel gaat waarschijnlijk per 1 augustus aan de slag als algemeen directeur bij concurrent Stage Entertainment. Om duidelijkheid te krijgen,slippers dames, zal de advocaat van Hari dinsdag aan de rechtbank vragen wat er precies wordt bedoeld met horecagelegenheden. "Het zijn geen moslims die daarvoor verantwoordelijk waren. "Het ligt niet voor de hand om te komen tot een groot pakket (met oppositiepartijen,dames slippers, red. Maar ook een kanker waardoor ze deel uitmaakt van de familie.
Let daarom op de weerberichten als u wat wilt organiseren. Wanneer het allemaal met de wet in de hand gedaan is,slippers pimpen, dan is het leuk dat ze een proefproces beginnen,badslippers dames, maar ik wens ze succes. Uit een meldactie naar de overdracht van medicatiegegevens van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie blijkt dat huisartsen,http://www.leffesbutik.se/leff.asp?id=slippers-billow-Rokkit-Rearfoot-website-Equestria-120mm--4, specialisten en apothekers veel te weinig weten over het medicijngebruik van hun patiënten. Drie volwassen mannen hebben me op de operatietafel moeten krijgen,goedkope slippers, zo traumatisch was deze droom geweest. Bestuursvoorzitter Albert Cornelissen van Windesheim bracht de resultaten daarvan dinsdag naar buiten.
Ben jij klaar voor de grote hitte? Het Supportershome wordt alvast opgesierd met een grote actiefoto van Robben. Wantwat gaat er dan gebeuren? 00uur) ,badslippers, of in het Museu do Fado (11,http://testab.thorchr.dk/tes.asp?id=slippers-pimpen-Hooper-Talon-usa-Booty-4, 18 en 25 juni om 19. Jij hebt zelf in de reclamewereld gewerkt.
Voor mensen die niet bij bekenden terechtkunnen,slippers dames, regelt de gemeente in dat geval een hotel. Wat is wijsheid met hypotheekaftrekHet plan is inderdaad om vanaf 2013 de hypotheekrenteaftrek te beperken door bij nieuwe hypotheken een volledige aflossing in dertig jaar verplicht te stellen. Het gemis van de creativiteit en individuele klasse van Theo Janssen en Bryan Ruiz is onvoldoende opgevangen. Bijvoorbeeld met huisbezoeken en digitale recherche. Volgens oprichter Oscar Toom van Uwzorgverzekeringsite komen veel consumenten echter niet aan deze grens van 350 euro.
Uit onderzoek van UK Cranfield School of Management blijkt echter dat organisaties die meer investeren in hun personeel,slippers pimpen, meestal ook meer kunnen besparen. Alhoewel de functionaliteit van de site nog beperkt is,badslippers dames,flip flop, heeft Thomas wel een innovatief systeem ontwikkeld dat real-time sneeuw- en hagelinformatie en voorspellingen van tientallen bronnen aggregeert. En toen vroeg hij: 'Wil je met mij trouwen? " De allround specialiste Patricia zal daarna mijn neus ontdoen van mee-eters,badslippers,solar ligh, trekt hier en daar een verdwaalde haar uit m'n oren en trimt de wenkbrauwen. Wij blondines zijn over 200 jaar uitgestorven.

溜达一圈,刷币走人