几只简单款,您会选那只?
23回复

我想推荐给大家的几款简单PP;5227、5123、5196R、5196P
如果让您选 您会选那只呢?最好说下理由。





(图片均来自网络)

都够难看的;P

我先来,虽然这几个都非常喜欢,但是我还是投给5123

不知道为啥跟这款就有一见钟情的感觉,短表耳设计,长刻度,尤其是细细一样宽的表带,都是非常中意,去看了几次,对手卷机芯比较抵触,主要是价格。。。。。希望有机会能拥有一只

你这火星审美马上就追上高富帅的冥王星审美了 佩服 ;P

不理會價錢的話我喜歡5196P...寶璣字盤面經典 ,還有就是P,簡單款少P...如果表徑稍小一點底蓋透明我會覺得更好

zwyk 发表于 2014-7-2 21:19


不理會價錢的話我喜歡5196P...寶璣字盤面經典 ,還有就是P,簡單款少P...如果表徑稍小一點底蓋透明我會覺得 ...
我也是犹豫半天 最后还是决定选5123 一见钟情的感觉最好

一見钟情很重要,最關鍵自己喜歡

5123?低调老师看过背后的甲鱼裙边有多宽了吗

戒毒不买了

danielzhang 发表于 2014-7-2 22:49


5123?低调老师看过背后的甲鱼裙边有多宽了吗
要不是背后不完美 要不是他们几个各种藐视我喜欢这个 估计已经戴很久了 哈哈

黄兄 还是碰到特别喜欢的就买 特意戒是戒不掉的 以后复吸了 更严重的 :lol

danielzhang 发表于 2014-7-2 22:49


5123?低调老师看过背后的甲鱼裙边有多宽了吗
还有 我选表 很在意第一感受,这表原版的我见过 也是十分漂亮 尤其大小 真的正合适,可惜品像太一般 没有拿的价值,5123出来后觉得面针都非常漂亮,显得很大气庄重,表壳还有特色,尤其是表带,窄窄的太有感觉了,上手佩带舒服漂亮,不得不说实话,最打动我的是这个表带的设计。。。。。。。。。。。
不足的是机芯太小 显得很小气后边,尤其是215,用了这么多年了PP就不能再设计一款稍大点 版路更优雅一些,更耐用一些的手卷基础机芯吗?总说自己技术领先,最基础的手卷都不舍得开发,我看纯属忽悠大伙
还有,这款如果是PT的壳,淡粉色面盘会不会更好看,真心喜欢 没事意淫下哈哈

我是彻底无语了

neop 发表于 2014-7-3 11:23


我是彻底无语了

选5196R 我试戴过非常好看 喜欢那种素气美

zhibo0102 发表于 2014-7-3 20:46


选5196R 我试戴过非常好看 喜欢那种素气美
的确红金和白金的5196都非常漂亮 就是有点薄 黄金的就很一般

5123怎么看 怎么觉得漂亮

Meiden willen voldoen aan het schoonheidsideaal dat heerst in onze huidige maatschappij. Hij noemt het voorbeeld van een baas die zijn medewerkers continu kleineerde en beledigde,dames slippers, zodra ze hem durfden tegenspreken. Batterij maatregelen om babysterfte aan te pakkenIn mei kondigde minister Klink van Volksgezondheid al aan dat hij van plan was om de babysterfte in Nederland aan te pakken. ""In 2005 had ik nog een raar concept van bestemming,slippers kopen, waarin het er op neerkwam dat het gewoon maar een beetje zou voortkabbelen en ik het wel prima vond. Wanneer begint men te accepteren dat andere geloven hun eigen concept hebben,slippers kopen, en dat het christendom niet de maatstaf is en het nooit zal worden.
Bij aankoop van twee NIVEA-producten bij Kruidvat ontvangt men een derde NIVEA product gratis. de hele wereld zie je dat de Chinese Volksrepubliek intensief zowel politieke,http://www.saraamlund.dk/flvp.asp?id=badslippers-arena-Nubuck-goedkoop-website-2012-0, militaire,badslippers, wetenschappelijke als economische informatie aan het verzamelen is om de technologische kloof op korte termijn te dichten zegt Remberg. De dekkingsgraad van Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) is in het eerste kwartaal van dit jaar ondanks de stijging van het vermogen licht gedaald van 88,slippers kopen,5 naar 88 procent. Tóen kostte een vat olie rond de 30 dollar. Komedie blijft toch wel een beetje aan hem plakken,slippers kopen, want de meeste rollen die hij speelt,slippers dames, hebben een komische kant.
En ze doen het niet voor niets,slippers. Wettelijk moet een bedrijf een werknemer die ziek wordt twee jaar doorbetalen,badslippers. Zijn nieuwe roman zal menige Brit rauw op het dak zijn gevallen,slippers pimpen. Het vangnet van de televoting was niet sterk genoeg,slippers. „Velen werden daardoor gedwongen hun posities af te bouwen,gezondheidsslippers.
volgens mij door de enorme hoeveelheid vastgoed ze hebben weg te doen. Met name in de vele uithalen laat ze zien wat ze in huis heeft,slippers online, al zijn het juist de accenten die ze legt middels subtielere en fragielere zang waaruit blijkt dat ze haar stem volledig onder controle heeft. In heel 2012 kwam het aantal telefoontaps uit of 25. Maar bovenal brengt verandering onzekerheid: je weet wat je hebt en je weet niet wat je terugkrijgt. Dat aantal zal in de zomer oplopen naar bijna 2600 stuks.
Dat bleek inderdaad te helpen: de muizen hadden veel minder leer- en geheugenproblemen,slippers online. De producten zijn bijzonder door de combinatie van gezondheid en wellbeing en zijn geïnspireerd op speciale spa rituelen,goedkope slippers. Het gerechtshof veroordeelde Viets en Du Bois in 1995 tot elk tien jaar cel wegens het verkrachten en doden van de 23-jarige Christel Ambrosius,slippers kopen. Worp is voor een leeftijdsgrens,goedkope slippers. Die wekken ze heel slim tot leven met hoofden van boordkarton,slippers online.
Het overzicht komt met een korte beschrijving van hun typische karakter en hun zwakke en sterke punten. We zitten rustig met de kindjes te spelen. De vleesverwerker werd onlangs enige tijd stilgelegd in verband met het onderzoek,badslippers, maar mocht de productie op 21 februari hervatten. Berlusconi heeft in het parlement verklaard dat de economische basis van het land gezond is. Met een kleine kantelbeweging kan vervolgens door webpagina's worden gescrolld.

为什么没有5296?

mousasi 发表于 2014-7-4 20:01


为什么没有5296?
这次没把5296放上 主要是 忘记了 下次补上 哈哈 抱歉了 :lol