#炫.色#-SWATCH Kiki Picasso 腕表
13回复

此枚腕表发表于1985年,限量120只,作为历史上第一款艺术家系列腕表,是swatch迷的终极收藏目标。

表盘图案没120天进行一次自转并组成不同的图案。


该款目前市场估值为:CNY 168,620元。



第一时间来支持

表叔特别nice!

这块蛮有艺术感

被价格吓到了

最贵的那款,先买个关子不发出来

好想看看盘面的变化

看 飞碟

绝对喜欢,好帖子不多哦,顶一下











bjcars.net

gtuvj 发表于 2014-6-15 15:55


绝对喜欢,好帖子不多哦,顶一下



欢迎新朋友!

有动图就好啦

没看过实物,估计是慢慢变化的

Lees ook:Bier- en kaascombinatie 1Lees ook:Bier- en kaascombinatie 5Lees ook:Bier- en kaascombinatie 3Lees ook:Bier- en kaascombinatie 2Lees ook:50 Bier en Kaas CombinatiesBeste Dennis,outdoor solar lighting, ik was er effe tussenuit door voorbereiden van mijn berichten leek misschien niet zo. De tot nu toe uitgegeven miljoenen zijn volgens Raat vooral naar onderzoeken gegaan. Vanaf 17 jaar mogen ze afrijden waarna ze tot hun 18e onder begeleiding van bijvoorbeeld een familielid de weg op kunnen. - Garcia vertelde dat er tijdens een van de premières een sgrote afbeelding stond van Felix. op LondenVos overweegt niet een onderdeel in Londen te laten schieten.
Misschien dat hij in de toekomst weer gaat twitteren,color changing solar lights, al zullen we geen foto van concertbezoek meer te zien krijgen. De woningeigenaar met een hypotheekachterstand,outdoor solar lights, geeft hierbij een volmacht aan de bank om de woning te verkopen. Zonder spits is er niks aan,colored solar lights, maar dat is mijn meningDat laatste ben ik met je eens. De hele constellatie van een gezin,outdoor solar lighting, ook normale dat we de hoeksteen van de samenleving noemen,outdoor solar light, is heel erg wankel. Daardoor maakt de B-Klasse ook een sterke groei in het zakelijke segment door.
Beatrix loopt binnen: Code Orange deel IIKamervragen over de kosten van het koninklijk huis naar aanleiding van een onderzoek van RTL Nieuws over de forse stijging van die kosten de afgelopen tijd,patio solar lights, hebben opnieuw tot consternatie rond De Oranje geleid na het Nederlander bestaat niet incident. In het Russische Mosalsk betalen inkopers voor een vlecht van bijna 41 centimeter ongeveer vijftig dollar. Zoals Roel gisteren al schreef zal de neerslag boven de 2000 als sneeuw vallen,patio umbrella with solar lights, daaronder is er alweer een paraplu nodig. Het derde deel van zijn set was experimenteler,bright solar lights, sfeervol en met veel afwisseling maar nog steeds stond de hele zaal hard te dansen. Veel discussie over transseksuele prostituee Patricia PerquinIn de Amsterdamse raad is ophef ontstaan over de identiteit van Patricia Perquin.
Slechts 25 mannen mochten zich voegen bij de 50 mannen hoogstgenoteerde namen op de Wereldbekerstartlijst RS en strijden om de WK-medailles. Dierenartsen probeerden haar met infusen op te peppen. Met zo'n naam denk je aan een kapitein die een sigaar in zijn mond bijzondere reizen maakt. "Het was een bikkelharde bende",decorative solar lights, vertelt hij,hanging solar lights, "In die tijd zijn er ongeveer dertig moorden gepleegd. Als andere reden voor het weinig zien van hun moeder geeft 51 procent aan dat hun moeder druk is met het huishouden en andere kinderen.
Maar als mensen dat wel willen,indoor solar lights, wie zijn jullie dan om te zeggen dat ze op een plek vrijwilligerswerk moeten gaan doen. Visueel en muzikaal geweld dat laatste in de overdrachtelijke betekenis is er in de vorm van 19/2000 en Stylo,mini solar lights, met bijbehorende videoclips. De raketten moeten Turkije beschermen tegen aanvallen uit SyriVolgens Sjoerd Sjoerdsma (D66) dient bij een uitzending van deze omvang maximale zorgvuldigheid en maximale informatievoorziening te worden betracht. Natuurlijk moest er flink verbouwd worden. Oudste inwoner van Nederland overledenDat heeft wijkzorgcentrum De Hofwijck in Leeuwarden,solar lights for patio, waar ze woonde,outdoor solar light, vrijdag laten weten.
Daarin staat: "Ook als het gaat om de capaciteit die beschikbaar is voor het werk van de wijkagent is de Nederlandse politie al een behoorlijk eind gevorderd in het tegemoet komen aan de normen van het referentiekader,patio umbrella with solar lights. De nieuwe hannah SUN Perfection producten perfectioneren het zonlicht en laten de huid daarmee alleen profiteren van de goede eigenschappen van UV- straling,solar lighting system. Sylvia Blickman studeerdein 1971 af als goud-en zilversmid in Schoonhoven,decorative solar lights. En ook de AFM lukt het op dit moment niet om met een eenduidig antwoord te komen,cheap solar lights! Het nieuwe bestuurdersprofiel-systeem ondersteunt de berijder bij een efficiënte rijstijl,color changing solar lights.