【百达翡丽---手表型号及国内标价汇总】
14回复

本帖最后由 浮光掠影 于 2014-5-1 09:30 编辑
此贴表款按参照价格(国内标价)由高至低顺序排列,包含了目前大部分国内销售款,部分无参照价格款式见后。
(注:包含国内标价仅供参照,部分新款未包含请参照同类配置款式)

本帖最后由 浮光掠影 于 2014-4-30 22:30 编辑
国内公价仅供参照,部分新款未包含请参照同类配置款式。

本帖最后由 浮光掠影 于 2014-4-30 22:34 编辑
国内公价仅供参照,部分新款未包含请参照同类配置款式。

本帖最后由 浮光掠影 于 2014-4-30 22:37 编辑
国内公价仅供参照,部分新款未包含请参照同类配置款式。

本帖最后由 浮光掠影 于 2014-4-30 22:40 编辑
国内公价仅供参照,部分新款未包含请参照同类配置款式。

本帖最后由 浮光掠影 于 2014-4-30 22:42 编辑
国内公价仅供参照,部分新款未包含请参照同类配置款式。

本帖最后由 浮光掠影 于 2014-4-30 22:44 编辑
国内公价仅供参照,部分新款未包含请参照同类配置款式。

本帖最后由 浮光掠影 于 2014-5-1 20:02 编辑
附品牌简介

感谢楼主无私奉献,谢谢!请版主加精置顶吧,这贴大家都用得着

danielzhang 发表于 2014-5-1 18:23


感谢楼主无私奉献,谢谢!请版主加精置顶吧,这贴大家都用得着
不客气,为人民服务!

太全了,真是太厉害

感谢楼主无私奉献~

厉害,谢了!!

Volgens Jans manager zou de nieuwe soap meer over de carrière gaan van Jan Smit,badslippers dames,village green solar lights 84386, die naast zingt ook presenteert voor de Tros. Iedere week worden Daphne,slippers kopen, Bastiaan,badslippers dames, Mariana en Paul bijgestaan door een wisselend gastjurylid,slippers kopen, dat alle ins outs van de modewereld kent. Daarin staan geen details,gezondheidsslippers, maar wordt als reden voor de aanhouding haar onzedelijke gedrag genoemd. De moeder heeft met toestemming van haar zoon een overdosis slaapmiddel in zijn infuus gedaan. Voor elke klus krijgt u naast duidelijke stap en professionele adviezen ook leuke suggesties om een persoonlijk tintje aan het resultaat te geven.
Voor dieselrijders is eenzelfde trend zichtbaar. Maar er vindt geen selectie plaats op ras of religie bij de pleegouders. De forse crash van 2008/2009 werd voor een groot deel in de schoenen geschoven van de Fed omdat zij te laat handelden. Het is de sufste weblog ter wereld,http://www.godtmenbrugt.dk/HomeIT4U/homei.asp?id=flip-flop-verkoopadressen-Hyker-Roll-winkel-winkels-parijs-2,slippers p, werkelijk. En hebben we het nog maar over de 'instapper' met 450 pk.
Bovendien zie je ook dat mannen die zich trots beroepen op hun grenzeloos carnivore inborst nou niet altijd de meest fijnzinnige types zijn NovumLees ook:Wageningen beste stad voor vegetariërsLees ook:Onderzoek 'hufterige vleeseters' blijkt wetenschappelijke farceLees ook:Ook gorilla kennen tikkertjeLees ook:Sommige dino waren nachtbrakersLees ook: met hoge sociale status zijn hufteriger Similar Posts took 3. Andy Serkis trekt apenpak weer aanIn Rise of the Planet ben ik een chimpansee,slippers online,badslippers dames 29941, die is opgevoed door mensen en een zekere mate van genetische intelligentie heeft. De Turkse staat dreigt de landerijen van het Mor Gabriëlklooster van deze gemeenschap te onteigenen. Pas toen ze het flink op een vloeken zette,slippers dames, werd het stil. U heeft Zuivering geschreven toen u net dertig was.
" Maar hij prees Anne voor de energie die er 'uit haar kleine lijfje komt'. Alleen in de afwerking was de flamboyante Italiaan slordig. Klassieke perfectie is zo 2012! In de klasse die ik rijd,slippers dames, de eerste klasse,slippers online, is de afstand tussen de 30 en 35 kilometers. ''Hadden we deze situatie jaren geleden maar gehad aldus de bron binnen de regering.
''Die kan heel andere idee hebben over programma Daar hoef ik het niet mee eens te zijn,slippers, maar het is heel vervelend dat zo iemand dan besluit dat het aan je voorbij gaat. Ook moeten vrouwen ervoor waken dat hun idee niet worden gestolen,slippers pimpen, een proleem waar velen tegenaan lopen. Drie dagen later overleed zij,badslippers dames, op 45-jarige leeftijd. Tja,dames slippers, dat is misschien allemaal wel zo,badslippers dames 114692,slippers online, maar als je als ouder niet meegaat en essentiele informatie voor je kinderen achterhoudt,gezondheidsslippers, heb je 100% kans dat het hele verhaal via een ander bij je kind terecht komt. (Recensie door Bergen Ineke,badslippers, gepubliceerd op 18-05-2007)Kernick schrijft in een hoog tempo,slippers pimpen, zonder ook maar een moment gas terug te nemen.
De personeelskosten daalden daardoor met meer dan 8 miljoen euro. Toen hij na een paar weken nog geen antwoord had gekregen van het supermarktconcern,goedkope slippers, schafte W. de vrouw gewurgd en vervolgens met een zaag onthoofd,slippers pimpen, als gevolg waarvan de vrouw is overleden. denk dat ze lang mee gaan doen zegt de keuzeheer tegenover OnsOranje. René en Natasja weten nu uit "ervaring" wat het inhoud om op bijstandsniveau te moeten .