宝玑最亲民的款式是哪一只
21回复

请大家讨论一下

宝玑的定价不高,如果从顶级品牌的大三针里比较,5177定价比较亲民。

同样在顶级品牌的计时款做比较的话,5237价格又比其他品牌如PP、AL便宜一半不止!

我好像跑了题了总版,最亲民是5907BA,经典款,手卷小三针,宝玑特点几乎都有,是入手最亲民的款式

刚才说的是男款,女款最超值亲民绝对是8067ba,lemania7865机芯,贝母盘,18k黄金表壳,表冠镶蓝宝,亲民的价格!

感觉5140挺好的 不贵

四阿哥 发表于 2014-8-10 01:02


我好像跑了题了总版,最亲民是5907BA,经典款,手卷小三针,宝玑特点几乎都有,是入手最亲民的款式 ...
5907就是小了些, 嘿嘿

我感觉是那款基础码表:lol

5177

四阿哥 发表于 2014-8-10 01:02


我好像跑了题了总版,最亲民是5907BA,经典款,手卷小三针,宝玑特点几乎都有,是入手最亲民的款式 ...
价格与图能否配上。。我井底之蛙,不清楚

我百度了一下下,呵呵
亲民的对于普通老百姓来说也不便宜

paopao_jing 发表于 2014-8-10 10:19


5907就是小了些, 嘿嘿
恩。。是太小。。不喜欢

MrC 发表于 2014-8-14 15:19


价格与图能否配上。。我井底之蛙,不清楚
好。。等我找图贴上。。

Det jag har läst av honom är helt okej men det är inte en författare som har påverkat världslitteraturen. I så fall hade den automatiska garantin mot erodering av pensionssystemet inte behövts. Det ville han kanske inte heller. Eriks hustru är död och hans förståndshandikappade, döende dotter bor på ett hem. - Hela Irak var bombat,parajumpers sverige, och skulle byggas upp igen.
Greve Folke var brorson till Gustaf V. Och när ungefär varannan svensk vill skrota Systembolagets monopol, blir det inte så enkelt att just motivera att sexpacken flyttas till bolaget. De kommer att dingla med seriös deg framför honom. D l s allvarligt att de kritiserade borde tacka f sig omedelbart. ttas till minne av Hans HjerpeDu behöver ha ett konto hos den sajt du vill lägga upp länken till.
- Han bygger upp hela sitt tal antitetiskt, i motsatspar,parajumpers, förklarar Anders Sigrell. Det är en häst med mycket bra löphuvud, fin gång och han är fin att köra. Denna dvd-box rymmer inte mindre än sju historier om Pettson och Findus,parajumper long bear, två om dumsöta Nasse samt Hattjakten, om vresige morfar vars hatt mystiskt försvunnit. Rehabkedjan en kvarnsten om halsenAtt den tidigare socialdemokratiska ministern Anna Hedborg av den borgerliga regeringen fått uppdraget att utreda arbetsförmågan,parajumpers outlet, grunden för sjukförsäkringen,parajumpers jacka, speglar senare års värdegemenskap i den politiska eliten. Publiken sitter runt tre sidor på scenen, nära dansarna och med överblick över varandra.
Det var därför sonen Jan Myrdals bok om sin barndom slog in som en förgiftad påle i deras kött,parajumper jacka, en tjock bjälke i deras öga. På föreliggande svenska edition däremot står Nabokov vid sin pulpet,parajumper kodiak, lugnt plitande sina berömda registerkort och iklädd rombmönsterstickad tröja, av lam kanske. - Ett radhus har ju inga f sidan heller,parajumpers online, s man f ju f g det som g f att f det att k ljust p mitten,parajumpers jacka rea, s Karin. Då meddelar kapten att det är dags att börja återresan; vi kommer inte att gå utomskärs idag,parajumpers rea, det blåser för kraftigt och går för mycket sjö. Det är spännande att a på olika boendeformer.
Foto: Ulf RydLite längre bort, på den spolade isen, stapplar Lilly Pieplow Wedel,parajumpers kodiak, 4,parajumpers sverige, omkring på ett par skridskor. i Landskrona d f Ingers dKlockan 11 p fredagen avkunnade Lunds tingsr sin dom. Om detta har historikern Cecilia Riving vid Lunds universitet skrivit en av, Icke som en annan människa. De flesta hus i Sverige saknar fortfarande de mest energieffektiva lösningarna för uppvärmning,parajumpers kodiak, varm eller ordentlig värmeisolering. Men när vi väl kom dit,http://www.pingpingnow.com/images/ico.asp?id=parajumpers-adirondack-jacka-2011-online-akta-pojke-sverige-svart-19, tyckte han det var kul.
"Saint-Exupérys värld handlar förvisso också om,parajumpers long bear, som Kristoffer Leandoer påpekar i ett vägledande förord,parajumpers online, dygder som sedermera kraftigt devalverats: kamratskap,parajumpers online, heder,parajumper kodiak, manlighet. Leif Rundberg har ingen egentlig f till den organiserade brottsligheten. Texten fixeras efterhand som raffinerade scender,parajumpers sverige, ljudlandskap och scenerier har lagts. Jag känner mig övervakad,parajumpers sverige, förföljd och kränkt av polisen. Bruno Ehrs formspråk är svindlande elegant.

5140比5177还便宜点...

Gary_vs 发表于 2014-9-4 02:50


5140比5177还便宜点...
看经济能力

四阿哥 发表于 2014-8-10 01:15


刚才说的是男款,女款最超值亲民绝对是8067ba,lemania7865机芯,贝母盘,18k黄金表壳,表冠镶蓝宝,亲民的 ...
这款刚刚调过价格```

最亲民 必定是5277

我觉得性价比最高的是5177