又见大苍蝇!
15回复

本帖最后由 厦门人 于 2014-6-12 20:23 编辑




在姚兄弟的帮助下拿到一只带原始盒证的黄金款大苍蝇505,面盘轻微均匀氧化,十字线穿过“M”字第一峰尖和“L"字边沿,很漂亮的原装面。壳型已接近完美,但还没达到库存级别。很遗憾把头不是原装,但瑕不掩瑜,把头是好找的,壳型,面完美已属万幸!机芯就不开盖了,生怕开盖伤害到壳型,那是种罪恶。。。。

这只表品相一流中的一流 基本没怎么用过 把头有机会可以换上 非常口水的一只

今年也有复刻的苍蝇 如果欧米茄能全面复刻这个估计能卖翻天 期待下 感谢兄弟支持欧版 加分加分

LZ这只真的很无敌的好看啊 不让人活了是吗?

太美了

老张这表的确难得

苍蝇苍蝇!

又来看一眼 真的好看啊

感谢

最美丽的星座。

我也来公开的欣赏一下

我也来公开的欣赏一下

我也来亲自欣赏一下

Bovendien is de woensdagavond van SBS 6 nog niet een avond waarop de kijker het gewend is naar de zender te zappen,solar lights, voor de zomerstop werden bijvoorbeeld het geflopte De Afvallers XXL en Je Leven op de Rit er uitgezonden. Vandaag verwacht de keten honderden koffieliefhebbers bij de opening van dit eerste filiaal. Als je jezelf niet kunt inhouden,solar lights for fence,kom dan niet op een blog. hele marketingfeest dat ontstond was eerder iets dat me pijn deed dan dat ik er blij van werd. Dat blijkt uit een studie van de Universiteit van Londen en de School voor Hygiëne en Tropische medicijnen.
Niets dus,village green solar lights, zegt Polman en ze ergert zich eraan. Zo,patio solar lights, en dat laat je gewoon 3 uur staan. "Bleker had de rug,village green solar lights, voor wat betreft zijn eerste alternatief,solar light string, recht moeten houden en tegen zowel Vlaanderen als Europa moeten zeggen it or leave it aldus PVV-Kamerlid Richard de Mos. Er werd niets verdachts gevonden. Ze was in behandeling bij de omstreden arts Severino Antinori die gespecialiseerd is in vruchtbaarheidsbehandelingen van vrouwen boven de 50 jaar.
Nadat diverse fracties daar woensdagavond in de raadscommissie Burgers en Samenleving op hadden aangedrongen,best solar lights, kwam de wethouder met de reactie dat haar deur altijd open staat. Ik heb het geluk gehad dat ik rond die leeftijd verre reizen met mijn ouders heb gemaakt en hier de rest van mijn leven plezier van heb gehad. Het einde dooft daardoor te makkelijk uit om echt te blijven hangen. Ragas maaktzich daar vooralsnog geen zorgen over. wanneer niet meer luktSecundair vaginisme: wanneer niet meer luktVaginisme is het te strak aangespannen zijn van de bekkenbodem van een vrouw,decorative solar lights, waardoor intieme seks echt onmogelijk is.
"Teeven is dan wel politiek verantwoordelijk voor de fouten die Justitie heeft gemaakt in de zaak rond de Russische asielzoeker,landscape solar lights, maar 70% is van mening dat dit niet automatisch hoeft te betekenen dat hij dan moet aftreden. Bij Somali (17 procent) en Irakezen (27 procent) is dat juist niet vaak het geval. Daar hadden wij toch best om kunnen lachen. En toen hoorde ik bij RTL Boulevard van Albert tot RTL8 aan het onderhandelen is met CBS The Bold. Dat de hoogte van zijn inkomen invloedzou hebben,solar lights for fence, lijkt nogal vreemd vind jij?
"Maar misschien is de brief al genoeg. De international van Oranje gaf het shirt dinsdagavond voor aanvang van de wedstrijd Oranje - Bayern Munchen. De leiding van de toenmalige stichting heeft melding gedaan bij de GGD en aangifte gedaan bij de politie,solar lights for patio, meldt AKROS. Maar wat misschien nog erger is,decorative solar lights, strijden met Ajax om de tweede plek werd in Groningen bijna onmogelijk. Vrijdag neemt de wind af tot windkracht 4.
7 uur een spelletje als deal or no deal en om half 8 een soap of Big Brother. Salicylzuur remt zowel de ontsteking als de groei van bacteriën. Hierdoor verloor het toerisme op het eiland tienduizenden overnachtingen aan inkomsten. Maak tijd,colored solar lights, anders sta je d'r aan het eind alleen voor! Ze zou zich onverantwoord gedragen in het bijzijn van de kinderen.

+围信(SD7992),完美/复刻1:1,支持货到付款。有沛那海多种系列,万国男江诗百达,水鬼,欧米茄007手表等皆有

围观欣赏,漂亮