马上七夕了,在微博上看到一款表
15回复

闲来刷微博,发现一款表,是情侣表。




据说是95年出的,左边是时钟,右边是分钟。只有两个人在一起才能知道真实时间。我觉得创意很赞啊!

@cai58345 蔡版有什么可以补充的啊?

单小时还能看,单分钟……真是个附属品了……

jo_melody猪小轴 发表于 2014-7-31 11:13


单小时还能看,单分钟……真是个附属品了……
我就特别愿意做附属品。因为我特别专一,恋家!!!

张师傅 发表于 2014-7-31 11:40

我就特别愿意做附属品。因为我特别专一,恋家!!!

这是公开征偶还是公开表态?

jo_melody猪小轴 发表于 2014-7-31 13:18


这是公开征偶还是公开表态?
当然是表态啊!这不是把你一起拉进来嘛

张师傅 发表于 2014-7-31 14:02

当然是表态啊!这不是把你一起拉进来嘛

我家@Jmelody 跟着我不需要表!

jo_melody猪小轴 发表于 2014-7-31 14:08


我家@Jmelody 跟着我不需要表!
不带这种公开示爱的呀!!!马上七夕了,我怎么办!!!

张师傅 发表于 2014-7-31 15:00

不带这种公开示爱的呀!!!马上七夕了,我怎么办!!!

搁点醋凉拌,天热,开胃。

回复男神,这款是95年情人节表款 :White Hours & Black Minutes
这款对表是swatch在1994年由设计师Mae设计。它们含有更深一层的意义。黑与白玩着对比的游戏,强调两色只能存在于对比面,无法融合,却也无法单一存在。

cai58345 发表于 2014-8-2 23:07


回复男神,这款是95年情人节表款 :White Hours & Black Minutes
这款对表是swatch在1994年由设计师Mae设计 ...
谢谢蔡版解答。我喜欢它的深意

jo_melody猪小轴 发表于 2014-7-31 11:13


单小时还能看,单分钟……真是个附属品了……
我咋觉得单分钟还能看,单小时就困难乃……

张师傅 发表于 2014-7-31 11:40


我就特别愿意做附属品。因为我特别专一,恋家!!!
暴露属性了,弯了的,救不回来了!!!

黑校长 发表于 2014-8-6 15:01


暴露属性了,弯了的,救不回来了!!!
不要闹我

Genom en frustrerande konflikt i fråga om professionalismen redan under 30-talet ingick ett IFK-hat i MFF:s självd. En annan flicka har två plåster på munnen. Delar av spelet går ut på att leta minnesladdade objekt - ett schampo,parajumpers jacka, en ,parajumper long bear, ett foto… - för att i laboratoriet kunna återskapa scener ur det förflutna. Charterspecial f sfansFotboll kultur. Per Deberitz,parajumpers rea, Leander Engströms eller Axel Revolds landskap avslöjar att detaljer hade en sekundär betydelse.
Love lifeDet har gått över ett decennium sedan Mary J Blige presenterade sig för omvärlden med den då stilbildande och numera klassiska debuten "What's the 411". Resultatet har alltså blivit ett krav om folkomröstning,parajumpers kodiak, och politikernas motstånd mot detta har lett till ökade protester mot trängselskatten samt - som en följd - att kravet på en omröstning växt sig än starkare. Hur som helst: av den forna glansen återstår föga. Ser vi inte att det faktum att vi tillåter oss själva att vägra "skitjobb" som att plocka bär inte innebär att vi kan tillåta våra svenska företag att minska sitt ansvar för dem som kommer hit och gör det åt oss? Föreställningen om Nobelpriset som "dödskyss" är en ovanligt seglivad myt.
Den sistnämnda spelar också in i "Den lilla puckelryggiga hästen",parajumpers long bear. Bara timmarna efter att han med sedvanlig punktlighet lämnat recensionen av Bob Dylans konsert på Malmö arena (28 mars 2009) till den här en,parajumpers jacka dam. Nationalmuseum visar konst i Second lifeEn rävhona hälsar en grupp besökare välkomna i svenska ambassadens ljusa entré,http://www.wokencook.nl/images/woken.asp?id=parajumpers-truman-2010-online-akta-flicka-sverige-pink-3. Anh till en av m har letat efter honom sedan i torsdags och i l polisanm de f De kom till Siriusgatan f att sj s efter sl eftersom de d inte f n som helst information fr polisen,parajumpers sale. 07 larmas myndigheterna av en fiskare,parajumpers online.
Han kommer till Stockholm och presenterar sin film under Norsk filmfest på Sture. Hittills har Dan-Axel lyckats fotografera omkring 40 av dessa. Förmodligen stämmer det inte med vår självbild att vi i det avseendet hamnat så långt efter. Sixten Jernberg har bara gott att säga om Assar Rönnlund,parajumpers jacka dam, som han tävlade både med och mot i början av 60-talet. I Chicago har Ljungberg också spelat som offensiv mittfältare centralt,parajumpers jacka dam, men om Hamrén ger honom chansen - och han själv vill göra comeback förstås - är det trots allt som yttermittfältare han gör sig bäst.
De kommer att hålla sig till kompisen Björn Yttling som producent även på nästa skiva,parajumper long bear, som spelas in efter jul. Kameran är inte beväpnad med värderingar. CentralgenstaltMed bara timmar kvar till deadline kom klubbarna överens sent i söndagskväll och redan på måndag kan Khalili debutera för HIF som möter Mjällby på bortaplan. Protestantism och kapitalism ur samma D en skotske författaren Robert Louis Stevenson befann sig i slutet av september 1878 i den lilla staden Le Monastier sur Gazeille norr om bergsmassivet Cevennerna i Frankrike. Under år 2002 hann hon också med en resa till Wien i Österrike.
Då uppmärksammas de frivilliga blodgivarnas stora betydelse för sjukvården,parajumpers denali. Ej heller denna tes håller vid en närmare granskning,parajumpers kodiak. Mats vill inte tänka på vad som kunnat hända om inte Jonas ingripit,parajumpers long bear. Thobias Fredriksson har tidigare under året varit en av dem som visat missnöje mot Bråten och var upprörd när han petades inför VM-sprinten i Sapporo i slutet av februari,parajumpers sale. 1968 lanserade han sin f kollektion,parajumpers online.

这一双看上去好厉害!